Accordeonorkest "Grandioso" Scheemda

Over Ons:

Geachte bezoeker,

Wie zijn wij.

Wij zijn een groepje enthousiaste  amateur accordeonspelers , die deze enthousiasme ook graag willen overbrengen op anderen. We spelen met ongeveer 10 accordionisten en worden daarbij ondersteund door een keyboard en een slagwerker. Elke donderdagavond komen we samen op Molenstraat 10 te Scheemda om te repeteren. Samen muziek maken is leuker dan alleen.

Onze club bestaat al sinds februari 1984. Wij spelen een zeer gevarieerd programma en zijn altijd bereid iets nieuws te proberen. Onze optredens vinden vaak plaats in verzorgingshuizen of in wooncentra voor begeleid wonen. Ook treden we wel op bij andere verenigingen. Eigenlijk overal waar ze onze muziek wensen zijn we bereid te komen. We maken hierbij gebruik van een eigen geluidsinstallatie.

In ons programma hebben we zowel licht klassieke nummers als populaire meezingers. Ook het wat oudere repertoire wordt door ons niet vergeten.

Ieder jaar geven we een eigen concert in Scheemda. Deze vindt meestal plaats op de eerste zondag van november. Tijdens dit concert brengen we een nieuw programma waar we verder mee op gaan treden. Naast muziek maken  vinden we gezelligheid ook zeer belangrijk. Tijdens de repetities wordt er veel plezier gemaakt. Ook worden er activiteiten georganiseerd zonder muziek. 

Ina Haan

Voorzitter Grandioso